top of page
kleurrijke gevel

Zet intenties om in acties
en actie in resultaat

Google.jpg

WorkingSm@rt+Google

 

Leer vanuit een praktische benadering bewezen toepassingen en vaardigheden voor een totale Priority Management oplossing.

Beheers communicatie, taken, activiteiten en planning.

 

Integreer de WorkingSm@rt-methode in jouw dagelijks
Google gebruik.

WS_Google_Print.jpg

Synopsis

Resultaat

 

Creëer een consistente focus op je prioriteiten

Verkrijg controle over je inbox en e-mail

Verbeter jouw communicatie

Beheer de tijd, de taken en activiteiten

Gebruik Googlevanuit een 'business planning'-benadering

 

Doelgroep

 

Werkgroepen en teams, waaronder managers, technische en verkoopprofessionals, supervisors, beheerders en projectleiders die momenteel Google als mail en agenda gebruiken en deze krachtige software willen optimaliseren

Volgende stappen

 

Neem contact op met Priority Management om jouw specifieke vereisten te bekijken

Schrijf in voor een Executive Briefing online

Neem een voorproefje en neem deel aan de online Productiviteitstest

 

De workshop Priority Management WorkingSm@rt® +Google is ontwikkeld om meer controle over jouw werk te krijgen.

Je leert dankzij deze Priority Managementworkshop hoe je je gedrag kunt veranderen en het gebruik van technologie kunt optimaliseren om controle te krijgen over tijd, productiviteit, samenwerking en werkresultaten.

 

Stap 1 Productief zijn

Kennismaking met de belangrijkste onderdelen die jouw persoonlijke organisatie helpen verbeteren. Begrijp dat werk een duidelijke toegevoegde waarde dient te bevatten en dat de noodzaak van het stellen van prioriteiten de sleutel is tot succes. Gebruik dit productiviteitsplatform om meer focus te creëren en te weerstaan aan alle vormen van afleiding of omgevingsruis.

 

Stap 2 Organiseer je eigen Sm@rt dashboard

Je krijgt een dieper inzicht van wat er beschikbaar is in de "toolbox" van Google. Maak met de belangrijkste componenten jouw eigen platform om slimmer en gerichter te werken.

Leer jouw productiviteit verhogen en slaag erin om gewoonten die geen waarde toevoegen te elimineren.

 

Stap 3 Effectief e-mailbeheer

Leer e-mails productief te beheren. Met de bewezen WorkingSm@rt-methode leer je om te gaan met uitstelgedrag rond mails met een lage prioriteit. Je ontdekt een proces om niet meer hoeven te zoeken, makkelijk te archiveren en toch je prioriteiten te behouden. De hoeveelheid e-mails heeft geen impact op deze methodiek, integendeel.

 

Stap 4 Beloftes beheren én een goed gevoel van controle

Leer het belang van een goed georganiseerde agenda (Google) en voorkom het slachtoffer te zijn van “planingsfalen”. De oefeningen leren je om een goede timemanager te worden en bewust de juiste tijd in te plannen voor de juiste taken, voor de juiste reden.

Verwerf op deze manier een gegarandeerd beter gevoel van controle.

 

Stap 5 Hogere prestaties dankzij effectief communiceren en delegeren

Krijg meer inzicht in de communicatiestroom. Zorg ervoor dat delegeren effectief wordt opgevolgd en dat afspraken eenvoudig kunnen worden opgeslagen en zonder inspanning terug opgeroepen worden (communicatiearchief).

 

Stap 6 Plan prioriteiten volgens het resultaat

Ontdek hoe je het planningsproces voor jou laat werken. Dankzij de planningscyclus zal je strategischer worden in jouw dagelijkse keuzes. Door stelselmatiger tijdig te leveren zal je een groter gevoel van voldoening hebben zowel voor jezelf als voor jouw team.

bottom of page