top of page
Ruimteplanning

Project Management

Het is cruciaal voor het succes van projecten dat er bij het plannen en uitvoeren  voor elke stap een proces is.

De juiste middelen voor projectmanagement bieden leiderschap, visie, motivatie en coaching om je team te inspireren en zo het beste uit zichzelf te halen.

De projectmanagementcursussen van Priority Management zijn gecertificeerd door P.M.I., 's werelds toonaangevende Project Management Institute

PPBlogoWEB.jpg

Een bewezen proces dat direct door uw hele team kan worden begrepen en geïmplementeerd

Workshop van 3 dagen

Ongeacht de diversiteit tussen de betrokken mensen, locaties, afdelingen of disciplines, biedt dit programma een gestroomlijnd overzicht van de basisprincipes van Project Management.

 

Het richt zich  op een sterk verbeterde methodologie om de rigoureuze uitdagingen van het ontwikkelen van een projectuitvoeringsplan het hoofd te bieden

1°dag_A_PMB_060607_007.jpg
Outlook_4_Projects.jpg

Beheer zowel operationeel als projectmatig werk samen van op 1 plek

Ontvang praktische  en direct bruikbare vaardigheidsinstructies die je helpen beproefde technieken te absorberen en toe te passen voor het volgen en beheren van projecten met uw Microsoft Outlook.

Dit programma is ideaal voor kleine tot middelgrote projecten waar alleen basisrapportage vereist is. Basiservaring met projectmanagement is echter nuttig, maar niet noodzakelijk.

Lees meer...
bottom of page