top of page
PriorityAbetterWayWEBcolour (2).jpg
Jonge atleten

Neem de controle over van je werklast en kies voor de juiste prioriteiten

PriorityGroup.jpg

WorkingSm@rt in de 21st Eeuw

 

Beter beheer van jouw tijd, taken en activiteiten

Consequent met prioriteiten: zet intenties om in acties

Verbeter de communicatie

Verbeter de productiviteit

Welzijn: minder stress en een betere werk/privé balans

WS_21st_Century_print_edited_edited.jpg

Synopsis

Resultaat

 

Beter beheren van tijd, taken en activiteiten

Consequente focus op de prioriteiten

Intenties omzetten in acties

Verbeterde communicatie

Productiviteitsboost

Minder stress

Verbeterde work/life balans

 

Doelgroep

Werkgroepen en teams, waaronder managers, technische en verkoopprofessionals, supervisors, beheerders en projectleiders die meer uit hun dagelijkse werk willen halen.

Iedereen die met een georganiseerd planningsproces meerdere taken moet uitvoeren, prioriteiten moet kunnen stellen, beloftes dient op te volgen én effectief communiceert en delegeert.

Materiaal

 

Uitgebreid handboek met veel naslagwerk.

 

Volgende stappen

 

Neem contact op met Priority Management om jouw specifieke vereisten te bekijken

Schrijf in voor een Executive Briefing online

Neem een voorproefje en neem deel aan de online Productiviteitstest

 

Priority Management WorkingSm@rt in de 21st eeuw is een essentieel vaardigheids-programma.

Ontworpen om van jouw kennis, vaardigheden en competenties effectiever gebruik te maken om je dagelijks te organiseren, ongeacht welk technisch hulpmiddel je hiervoor gebruikt.

Deze workshop helpt je om jouw persoonlijke werkprestaties te verbeteren. Maar ook hoe je dit doet samen met jouw team.  Verwerf meer controle over jouw activiteiten en informatie. Leer hoe je de juiste taak op het juiste moment voor de juiste reden uitvoert dankzij een goede toegang tot de bedrijfsinformatie. Verbeter je besluitvorming. Kom in balans en verminder de stress door essentiële vaardigheden in de praktijk brengen.

Stap 1 Werken in de 21st eeuw

Leer hoe organisaties evolueerden vanuit strikte commando- en controle-omgevingen naar het huidige teamwerk en zelfmanagementmodel. Begrijp hoe dit kenniswerkers vandaag heeft beïnvloed.

Stap 2 Bouw je bedrijfsmanagementstool

We zorgen ervoor dat de tools die we gebruiken geconfigureerd zijn om op het beste praktijkgedrag toe te passen. Dit omvat het wijzigen van enkele standaardinstellingen en standaardconfiguraties.

Stap 3 Taken beheren

In dit hoofdstuk kijken we naar de geschiedenis van werkbelasting en taakbeheer om de individuele, team- en organisatorische impact ervan beter te begrijpen. We maken ook kennis met beste toepassingen en hoe je deze kan gebruiken bij de gekozen productiviteitstools.

 

Stap 4 Beheer je vaste tijdsbesteding

Gebruik van de kalender als hulpmiddel voor tijdmanagement en werk/privé-balans. Daarnaast kijken we naar de huidige realiteit rondom meetings en maken we kennis met beste toepassingen en passen deze toe in de door jouw gekozen productiviteitstools.

Stap 5 E-mails beheren

We kijken naar de huidige situatie waarmee organisaties en individuen worden geconfronteerd rond e-mailcommunicatie en de impact ervan op de productiviteit. We maken ook kennis met beste toepassingen en leren hier effectief en efficiënt mee omgaan. Welke tool je gebruikt is niet het belangrijkste, wel hoe je die gebruikt.

 

Stap 6 Beheer de communicatie

In dit hoofdstuk kijken we naar de invloed van communicatie op het moreel en de productiviteit binnen je groep of van het kantoor. Je maakt kennis met de beste praktijktoepassingen. We tonen aan hoe we deze kunnen toepassen op de gekozen productiviteitstools.

Stap 7 Plannen maken. Dagelijks/maandelijks/jaarlijks

We kijken naar de relatie tussen de strategische en tactische werelden en hoe we ervoor kunnen zorgen dat we onze werk/privé-balans bereiken door zes sleutelgebieden te definiëren. We maken kennis met beste praktijktoepassingen en hoe je deze kunt toepassen op de door ons gekozen productiviteitstools. 

Persoonlijke opvolging

Gedurende de 6 maanden die volgen op de workshop kan je beroep doen op de coaches van Priority Management die je helpen bij dagelijkse hindernissen rond jouw persoonlijke WorkingSm@rt-plan.

 

bottom of page