top of page
PriorityAbetterWayWEBcolour (2).jpg
WS_from_Home_Dutch.jpg
Werken vanuit huis

Werken van thuis met een
maximale productiviteit

Virtual-home.jpg
WS_from_Home_Dutch.jpg

WorkingSm@rt van huis uit

 

In 2011 lanceerde Priority Management dit programma dat helpt om medewerkers hun vaardigheden vanop de externe werkplek te ontwikkelen en te optimaliseren.

Leer vanuit een praktische benadering bewezen toepassingen en vaardigheden voor een totale Time Management oplossing.

WorkingSm@rt van huis uit is ontworpen om effectief te kunnen werken in een virtuele omgeving, rekening houdend met je werkelijke werkplek thuis.

Synopsis

Resultaat

 

Creëer een consistente focus op je prioriteiten

Verkrijg controle over je inbox en e-mail

Verbeter jouw communicatie

Beheer de tijd, de taken en activiteiten

Gebruik Outlook vanuit een 'business planning'-benadering

 

Formaat

 

LIVE workshop online van 2 uur onder leiding van een ervaren trainer/coach

30 dagen ondersteuning in groepscoaching

Doelgroep

Werknemers die aangemoedigd of verplicht worden om van op afstand te werken.

Nieuwe of bestaande teamleden die nu vaker samenwerken en communiceren met andere collega's op een externe werkplek. Iedereen die geïnteresseerd is in het stellen van normen en processen van virtueel werken. Internationale teams.

Materiaal

Hand-out voor de beste toepassingen in de praktijk

Online werkboek dat actief kan worden ingevuld

 

Volgende stappen

 

Neem contact op met Priority Management om jouw specifieke vereisten te bekijken

Schrijf in voor een Executive Briefing online

Neem een voorproefje en neem deel aan de online Productiviteitstest

Onze wereld verandert. Wil je succesvol zijn in deze virtuele werkomgeving dan heb je nood aan duidelijke richtlijnen. Zo zal communicatie, samenwerking en planning in een andere dimensie verlopen dan in een niet virtuele omgeving.

De mogelijkheid om alles zelf te beheren, snel contact op te nemen met collega’s, informatie te delen en samen met anderen aan taken werken was nooit eerder zo groot. De belangrijkste schakel in werk is de mens. Dat is precies waar Priority Management al meer dan 40 jaar ondersteuning biedt. Deze overgang naar wisselende werkplekken vergt veel aandacht voor planning en afspraken.

 

Stap 1 Bouwen aan succes

Overschouw de uitdagingen die virtueel werken met zich meebrengen. Met heel veel aandacht voor persoonlijk welzijn leer je hoe je voor te bereiden op succesvol werk. Jouw werkruimte, motivatiemomenten, ergonomie, omgeving en onderbrekingsfactoren worden in kaart gebracht.

Stap 2 Communiceren met collega's

Elke dag is het uitkijken naar het beheersen van de stress die invloed heeft op jouw resultaat. Beheer de verplichtingen, de communicatie en de taken in functie van jouw omgeving, weg van kantoor.

 

Stap 3 Effectief e-mailbeheer

Hoe communiceer je daadwerkelijk met je collega’s in een virtuele wereld. Welke afspraken maak je, en leer hoe je virtuele vergaderingen optimaal laat renderen.

 

Stap 4 Mijn dagelijkse plan bouwen

Breng afspraken en werkverplichtingen in kaart zodat je de veranderingen kan beheren en gefocust kan blijven. Onverwachte omstandigheden calculeer je in en je begrijpt veel beter een realistische dag.

bottom of page