top of page
PriorityGirl.jpg
WS_365_2014_Print.jpg

WorkingSm@rt® is een methode die zorgt voor flexibele en praktische gedragsverandering.

Via de beste praktijktoepassingen en een proces waar je snel mee aan de slag kan, helpen we je om jouw manier van werken positief te veranderen.

 

Dankzij de WorkingSm@rt®-methode krijg je veel meer controle over je dag. Zo kom je in balans en kan je je ten volle concentreren op die taken die voor jou en je organisatie belangrijk zijn, en moet je je minder zorgen maken.

De WorkingSm@rt®-methode is eenvoudig toe te passen en eenvoudig te onderhouden.

Ze levert levenslang voordeel op, individueel, voor teams en voor de hele organisatie.

PriorityHandsandKeyboard.jpg
WS_OL_Web.jpg

Beheers je inbox en je werklast en kies voor de juiste prioriteiten.

Ontvang praktische en toepasbare vaardigheidsinstructies. Deze bewezen methode helpt jou om op de juiste manier technieken aan te leren die je in staat stellen om tot een totale tijdmanagementoplossing te komen.

 

Integreer communicatie, taken, activiteiten, planning en pas de WorkingSm@rt®-methode toe met behulp van Microsoft Outlook.

Samenwerken
WS_Teams.jpg

Effectief teamwerk, samenwerking en communicatie

Deze workshop is ontwikkeld om je in staat te stellen controle over jouw werk te hebben. Priority Management leert je hoe je je gedrag kunt veranderen en optimaal gebruik kan maken van de technologie. Dit om controle te houden over jouw tijd, productiviteit, samenwerking en werkresultaten.

We overleggen hoe jouw resultaten en jouw doelstellingen beïnvloed worden door goed samen te werken in een duidelijk geïdentificeerd team.

Virtual-home.jpg
WS_from_Home_Dutch.jpg

Maximale productiviteit van werkvan huis uit.

Onze wereld verandert.

 

Succes in een externe werkomgeving vereist dat individuen beschikken over een gedeeld pakket van communicatie-, samenwerkings- en planningsprocessen en de juiste tools gebruiken die veel verfijnder en meer gedefinieerd zijn dan in een niet-virtuele werkruimte.

Google.jpg
WS_Google_Print.jpg

Zet intenties om in acties en actie in resultaat.

Tem de digitale zondvloed en verhoog je productiviteit.

Ontvang praktische en toepasbare vaardigheidsinstructies. Deze bewezen methode helpt jou om op de juiste manier technieken aan te leren die je in staat stellen om tot een totale tijdmanagementoplossing te komen.

Pas de WorkingSm@rt®-methode toe met behulp van Google agenda, communicatie en taken.

Moderne vergaderzaal
WS_in_Meetings_Dutch.jpg

Vergader op tijd, op schema en doelgericht.

Leer niet alleen hoe je een vergadering organiseert, plant en leidt maar ook hoe je het hoogste resultaat haalt uit de vergderingen die je bijwoont als deelnemer. 

De onmiddellijke voordelen zijn de benadering van een vergadering op een professionele manier met een verhoogde doeltreffendheid, tijdswinst en het beter behalen van de vergaderresultaten.

PriorityGroup.jpg
WS_21st_Century_print_edited_edited.jpg

Neem de controle over van je werklast en kies voor de juiste prioriteiten.

Leer effectief keuzes maken bij toenemende eisen en verantwoordelijkheden.

Selecteer elke keer de juiste TAAK, op het juiste MOMENT, voor de juiste REDEN.

Identificeer en concentreer je op de doelen en doelstellingen die het verschil maken en leer jouw activiteiten beheren in functie van het maximale resultaat. Verwerf precies die vaardigheden die je nodig hebt om dingen te realiseren.

bottom of page