top of page

Ontdek welke opleiding het best bij je past.

PriorityHandsandKeyboard.jpg
WS_OL_Web.jpg

Beheers je inbox en je workload en kies voor de juiste prioriteiten.

Ontvang praktische en toepasbare vaardigheidsinstructies. Deze bewezen methode helpt jou om op de juiste manier technieken aan te leren die je in staat stellen om tot een totale tijdmanagementoplossing te komen.

 

Integreer communicatie, taken, activiteiten, planning en pas de WorkingSm@rt®-methode toe met behulp van Microsoft Outlook.

Samenwerken
WS_Teams.jpg

Effectief teamwerk, samenwerking en communicatie

Deze workshop is ontwikkeld om je in staat te stellen controle over jouw werk te hebben. Priority Management leert je hoe je je gedrag kunt veranderen en optimaal gebruik kan maken van de technologie. Dit om controle te houden over jouw tijd, productiviteit, samenwerking en werkresultaten.

We overleggen hoe jouw resultaten en jouw doelstellingen beïnvloed worden door goed samen te werken in een duidelijk geïdentificeerd team.

vergelijking van gegevens
WS_OneNote.jpg

Maak samenwerken met je team zo eenvoudig als 1-2-3

De sleutel tot succes ligt in de mogelijkheid van teams om samen te werken zonder werkelijk samen te zijn.

Welke informatieuitdaging er ook is, virtueel, geografisch of tijdsgebonden, deze mag geen impact hebben op het af te leveren resultaat.

 

De eenvoud waarmee de informatie onmiddellijk beschikbaar is, maakt de snelheid en productiviteit van het team extreem winstgevend.

Leer hoe je snel en accuraat informatie opslaat, deelt, terugvindt of bewerkt.

Google.jpg
WS_Google_Print.jpg

Zet intenties om in acties en actie in resultaat.

Tem de digitale zondvloed en verhoog je productiviteit.

Ontvang praktische en toepasbare vaardigheidsinstructies. Deze bewezen methode helpt jou om op de juiste manier technieken aan te leren die je in staat stellen om tot een totale tijdmanagementoplossing te komen.

Pas de WorkingSm@rt®-methode toe met behulp van Google agenda, communicatie en taken.

Moderne vergaderzaal

Vergader op tijd, op schema en doelgericht.

Leer niet alleen hoe je een vergadering organiseert, plant en leidt maar ook hoe je het hoogste resultaat haalt uit de vergderingen die je bijwoont als deelnemer. 

De onmiddellijke voordelen zijn de benadering van een vergadering op een professionele manier met een verhoogde doeltreffendheid, tijdswinst en het beter behalen van de vergaderresultaten.

WS_in_Meetings_Dutch.jpg
PPBlogoWEB.jpg

Een bewezen proces dat direct door uw hele team kan worden begrepen en geïmplementeerd

Workshop van 6 halve dagen
online met live trainer

Ongeacht de diversiteit tussen de betrokken mensen, locaties, afdelingen of disciplines, biedt dit programma een gestroomlijnd overzicht van de basisprincipes van Project Management.

 

Het richt zich  op een sterk verbeterde methodologie om de rigoureuze uitdagingen van het ontwikkelen van een projectuitvoeringsplan het hoofd te bieden

CS_Breakthroughs_2014_Dutch.jpg

Verhoog de klantentevredenheid zodat je fans en pleitbezorgers creëert.

Leer hoe je de doelstellingen van de klantenservice effectief behaalt, de verwachtingen van de klant overtreft en een hoge klanttevredenheid bereikt.

Beheers de vaardigheden om klanten te behandelen op basis van hun "levenslange waarde", het versterken van relaties en het voldoen aan en overtreffen van normen en verwachtingen.

 

Leer dat elk contact met een klant 'het uur van de waarheid' betekent.

bottom of page